Walra Soft Cotton Badtextiel

De nieuwe Walra badlijn staat voor heerlijk genieten van je dagelijkse zachtheid! Met de extra soft touch – voor een direct zacht gevoel – geniet jij dagelijks van het momentje voor jezelf.

 

De nieuwe bad collectie is gemaakt van 550 gram/m2 gekamde katoen en voelt nog zachter aan. Hierdoor kun jij elke keer weer opnieuw genieten van de zachtheid van de soft touch. Door de 3x ringspin heeft de baddoek minder kans om op lange termijn te gaan pluizen, ideaal voor in jouw badkamer dus!

 

De Soft Cotton badlijn bestaat uit alle musthaves, zoals washandjes, gastendoekjes, baddoek, badlakens en een super mooie bijpassende hammamdoek. Daarbij is er ook een leuke badmat  en heerlijk zachte badjas in twee kleuren.

De nieuwe badlijn is beschikbaar in de vernieuwende kleuren wit, kiezel, roze, blauw, navy blauw en antraciet. Om de buitengewone uitstraling compleet te maken hebben ze allemaal een leuk katoenen label met de quotes: Just for you, Something special, Enjoy your moment en Love the softness. Deze quotes worden afwisselend geplaatst zodat je een leuke mix & match krijgt.

Wil jij ook genieten van dit badtextiel, je vindt ze hier -> Soft Cotton Badtextiel