Antraciete handdoeken van Walra geven je badkamer stijl!

Op zoek naar een andere kleur?

Hoe houd je je handdoeken mooi en zacht?

 

1. Je wilt natuurlijk dat je handdoeken lekker afdrogen. Om dit zo te houden is het beter om je handdoeken niet met wasverzachter te wassen. Dit maakt de handdoeken hard en stug.


2. Grootmoeders tip: Doe een beetje natuurazijn in het wasverzachterbakje. Dit zorgt voor heerlijk zachte handdoeken en het behoud van de kleuren. Azijn zorgt voor ontkalken en ontvetten en laat de zeep resten oplossen.


3. Wil je de handdoeken extra zacht houden, laat je handdoeken dan niet buiten drogen maar gebruik een wasdroger. Van buiten drogen worden de handdoeken hard.


4. Berg je handdoeken lekker luchtig op. Voorkom dat ze opgepropt ergens komen te liggen. Bij voorkeur op een stapel.


5. Vouw je handdoeken op zonder het eerst te strijken. Door het strijken van je handdoeken raken de vezels beschadigd en drogen de handdoeken steeds minder goed af.


6. Probeer je handdoeken op 30 á 40 graden te wassen, hierdoor gaan ze nog langer mee.

 

 


Handdoeken, badlakens, washandjes en hamamdoeken van Walra. De softcotton lijn verzekerd u van heerlijk zachte en  hoge kwaliteit badtextiel. Alle producten uit de softcotton lijn zijn van 550 g/m2 gekamd katoen.

 

Mocht je nog een product missen in onze webshop of nog vragen hebben? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.