Walra handdoeken! Welke kleur past bij mijn gevoel?

Walra handdoeken uit de soft cotton lijn zijn verkrijgbaar in zes sfeervolle kleuren. Navy blauw, roze, kiezel grijs, antraciet, blauw en wit. Welke kleur past er in jouw badkamer? Kies hier onder je favoriete kleur om de collectie te bekijken. Wil je eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Lees dan ook onze blog.

Walra handdoeken, nog steeds de kwaliteit van toen

Walra handoeken

 

Wil je een hamamdoek, handdoek of badlaken?

Met de nieuwe Walra soft cotton collectie kan je heerlijk genieten van je dagelijkse zachtheid. De extra soft touch zorgt voor een direct zacht gevoel. En zo geniet jij elke dag van een momentje voor jezelf.

 

De soft cotton lijn verzekerd u van heerlijk zachte en hoge kwaliteit badtextiel. Alle producten uit de soft cotton lijn zijn van 550 g/m2 gekamd katoen.

 

Om de buitengewone uitstraling compleet te maken hebben ze allemaal een leuk katoenen label met de qoutes;

Just for you, Something special, Enjoy you moment en Love the softness.

 

 

 

Mocht je nog een product missen in onze webshop

of nog vragen hebben?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

 

Bekijk de Walra inspiratie film

Over Walra

  

Walra bestaat sinds 1873 en is sindsdien het merk voor bed- en badtextiel. Walra staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Vroeger spaarde je een hele uitzet van Walra bij elkaar. De Walra adviseuses brachten de collectie persoonlijk bij je thuis. Een adviseuse kwam dan langs bij de ouders (vaak de moeder) van de ‘aanstaande bruid’ met de hele collectie Walra. Samen zochten zei het badtextiel en linnengoed uit. Zo speciaal was en is het Walra bed- en badtextiel.

 

Lees onze nieuwe blog over Walra

 

Download de Walra catalogus