08. november 2018
Walra: Ineens is daar dat moment… Je gaat het ouderlijk huis uit waar je al die tijd met zoveel plezier woonde. Tijd voor een nieuwe fase in je leven met een nieuwe woning, je eigen plek. Natuurlijk heb je alles tot in de puntjes geregeld. De meubels zijn besteld, de vloer is gelegd en de kleur voor op de muren is exact zoals je wilde. Terwijl je denkt aan alles te hebben gedacht stap je de badkamer binnen die tot in de puntjes is afgewerkt en dan besef je het...
27. oktober 2018
Goround plaids: Brrrrrrrr……… Nu de koude dagen er dan toch echt aan gaan komen en het 's avonds al vroeg donker is, vinden veel mensen het heerlijk om onder een plaid te liggen op de bank. Maar de vraag blijft dan nog steeds.... Wat voor plaid moet ik nu nemen? Er is keuze genoeg maar het blijft lastig om dit vanaf een foto te beoordelen.

19. oktober 2018
Vooruit of achteruit? Die vraag stellen velen zich af nu het weer bijna zover is. Het is half oktober en de wintertijd komt er weer aan. Buiten wordt het steeds wat kouder en dat merk je vooral 's avonds als je lekker in bed ligt.
16. oktober 2018
5 gouden tips die jou gaan helpen bij het kiezen van nieuwe sierkussens.

24. augustus 2018
De nieuwe Walra badlijn staat voor heerlijk genieten van je dagelijkse zachtheid!