Goround Plaids - Maak jij wel de juiste keuze?

Goround Plaids, het is er weer voor

Brrrrrrrr……… Nu de koude dagen er dan toch echt aan gaan komen en het 's avonds al vroeg donker is, vinden veel mensen het heerlijk om onder een plaid te liggen op de bank. De vraag blijft dan nog steeds.... Wat voor plaid moet ik nu nemen? Er is keuze genoeg maar het blijft lastig om dit vanaf een foto te beoordelen. 

Omdat wij ook regelmatig vragen krijgen over onze plaids zal ik er een paar uit ons assortiment uitlichten. Ik hoop dat het jullie helpt bij de keuze en mocht je toch nog steeds iets willen weten dan helpen wij je natuurlijk graag. Dit kan onder andere via ons contactformulier.

 

 

Goround Plaids

 

 

Wat nog veel gebeurd is dat er 's avonds een dekbed uit de slaapkamer wordt gepakt. Dat gesleep met dekbedden van je slaapkamer naar je bank is toch echt niet meer van deze tijd.

Daarnaast geeft een mooie plaid in de stijl van jouw interieur ook nog eens extra sfeer aan je woning.

In onze webshop vind je diverse plaids in verschillende kleuren en stijlen.

Van de drie voornaamste plaids zal ik er één uitlichten.


Sam ocean

Warme plaids sam ocean

 

Sam ocean is een geweven plaid van 100% katoen. Door zijn afmeting van 130 x 170 cm kan je hier heerlijk onder wegduiken op de bank. Dit plaid is ten opzichte van onze andere plaids wat minder zwaar. Ideaal voor als je wel lekker onder een heerlijk plaid wil liggen maar het niet fijn vind om iets zwaars over je heen te trekken. Van dit type plaid hebben wij drie kleur varianten.

 


Old pink

Goround Warme plaids old pink

Old pink is een heerlijk dik plaid gemaakt van zachte materialen. De afmeting van dit plaid is ook 130 x 170 cm. Dit plaid heeft een wollige structuur waardoor hij je lekker warm houdt. Ondanks zijn dikte is hij lekker licht en valt hij heerlijk om je heen. Dit type plaid hebben we in heel veel verschillende kleuren waardoor er altijd wel één bij jouw interieur past.

 


Kai

warme plaids

Kai is door het gebruik van wat zwaardere materialen verreweg ons zwaarste kleed in de collectie. Dit plaid is met verschillende kleuren ingeweven waardoor het makkelijk te combineren is met de andere kleuren in je interieur. Aan de uiteinden is het afgewerkt met franjes waardoor het een speelse look heeft. Van dit type plaid hebben we een aantal soortgelijke varianten.

 


Foto credits: Goround interior

Plaids in alle soorten en maten vind je hier 


Een greep uit onze collectie plaids en sierkussens

Dembe
€ 24,95 € 19,95
Edie
€ 19,95
Betty
€ 29,95 € 20,00
Barney
€ 27,50
Fred
€ 27,50
Alex
€ 29,95

Reactie schrijven

Commentaren: 0