Walra... Nog steeds de kwaliteit van vroeger

Walra

Ineens is daar dat moment… Je gaat het ouderlijk huis uit waar je al die tijd met zoveel plezier woonde.

Tijd voor een nieuwe fase in je leven met een nieuwe woning, je eigen plek. Natuurlijk heb je alles tot in de puntjes geregeld. De meubels zijn besteld, de vloer is gelegd en de kleur voor op de muren is exact zoals je wilde.

Terwijl je denkt aan alles te hebben gedacht stap je de badkamer binnen die tot in de puntjes is afgewerkt en dan besef je het... HANDDOEKEN!!! Die moet je ook nog hebben natuurlijk. Dat je dit nu pas bedenkt is eigenlijk helemaal niet zo gek. Vroeger was dit namelijk prima geregeld. Toen kwam er ruim voordat je op jezelf ging een Walra adviseuse langs waar jij je handdoeken kon uitzoeken voor de uitzet. Deze kon je ook nog eens op je gemak bij elkaar kon sparen. De Walra handdoeken zijn al sinds 1873 een begrip in vele huishoudens. Waarom? Omdat ze van zo’n goede kwaliteit zijn dat je ze maar één keer aan hoeft te schaffen. Ze blijven onder normaal gebruik gewoon goed en slijten amper. Vraag het thuis maar eens aan je ouders of grootouders. Zij erkennen dit ongetwijfeld. 

Walra

Dat klinkt allemaal erg mooi maar jij staat nu in een prachtige badkamer zonder handdoeken en er was voor jou geen adviseuse om je uitzet bij elkaar te zoeken en te sparen. Toch wil je graag de kwaliteit die je ouders of grootouders ook hadden. Dat kan. Gelukkig bestaan de Walra handdoeken nog steeds en sterker nog, ze zijn een stuk goedkoper dan vroeger. Eén ding is wel hetzelfde gebleven... De kwaliteit. De nieuwe soft cotton collectie is gemaakt van 550 gram/m2 gekamde katoen en voelt nog zachter aan. Hierdoor kun jij elke keer weer opnieuw genieten van de zachtheid van Walra. Door de 3x ringspin hebben de handdoeken minder kans om te gaan pluizen, perfect voor in jouw badkamer!

 

Je vindt het Walra Soft Cotton badtextiel hier met 10% korting

Walra Soft Cotton handdoeken zijn er in 6 sfeervolle kleuren.

Antraciet

Walra handdoeken antraciet

Wit

Walra handdoeken wit

Blauw

Walra handdoeken blauw

Roze

Walra handdoeken roze

Kiezel grijs

Walra handdoeken kiezel grijs

Navy blauw

Walra handdoeken navy blauw


Handdoeken van Walra zijn zacht en van goede kwaliteit.

Handdoeken

 

De Walra handdoeken zijn er in drie maten.

 

 • Baddoek  50x100cm
 • Baddoek  60x110cm
 • Badlaken 70x140cm

Welke maat je ook kiest, ze behoren allemaal toe aan de soft cotton lijn van Walra. Oftewel heel zacht en van zeer goede kwaliteit. Deze handdoeken koop je maar één keer. Tenzij je er later nog meer wilt natuurlijk.

 

Specificaties:

 • 50×100cm, 60x100cm, 70x140cm
 • 550 g/m²
 • 100% gekamde katoen

 

 


Gastendoeken van Walra zijn zacht en van goede kwaliteit.

Gastendoeken

 

Een gastendoek is ideaal om je handen mee af te drogen.

Oorspronkelijk waren ze bedoeld voor éénmalig gebruik en daarom zie je ze in hotels of restaurant nog vaak in stapeltjes liggen naast de wasbak in toilet ruimtes.

De gastendoek van Walra heeft een afmeting van 30x50cm.

Ze zijn standaard per twee verpakt en geven een luxe uitstraling.

 

Specificaties:

 • 30×50cm
 • 550 g/m²
 • 100% gekamde katoen
 • per 2 stuks

Washandjes van Walra zijn zacht en van goede kwaliteit.

Washandjes

 

De washandjes zijn natuurlijk een logisch onderdeel van jouw badtextiel. Natuurlijk ontbreken deze niet in de Walra Soft Cotton collectie. De washandjes hebben een afmeting van 16x21cm en zijn net als de overige producten uit de soft cotton collectie heerlijk zacht en slijtvast. Jezelf hier mee wassen maakt van elke douche of bad weer een fijn moment.

 

Specificaties:

 • 16×21 cm
 • 550 g/m²
 • 100% gekamde katoen
 • Per 2 stuks

Hamamdoeken van Walra zijn zacht en van goede kwaliteit.

Hamamdoek

 

Een geweldige toevoeging van Walra is de hamamdoek.

Deze heerlijke doeken zijn lekker groot en slaan volledig om je heen. Één zijde is afgewerkt met badstof waarmee je jezelf goed kan afdrogen. Dat maakt deze hamamdoek ideaal voor op het strand, zwembad of sauna.

 

 

Specificaties:

 • 100×180cm
 • 100% gekamd katoen – achterzijde van badstof

Speciaal voor jullie is de collectie van Walra Soft Cotton nu tijdelijk afgeprijsd.

Bekijk de hele Walra Soft Cotton collectie hier


Walra blijft heerlijk zacht en mooi met deze zes geweldige tips

 

1. Je wilt natuurlijk dat je handdoeken lekker afdrogen. Om dit zo te houden is het beter om je handdoeken niet met wasverzachter te wassen. Dit maakt de handdoeken hard en stug.


2. Grootmoeders tip: Doe een beetje natuurazijn in het wasverzachterbakje. Dit zorgt voor heerlijk zachte handdoeken en het behoud van de kleuren. Azijn zorgt voor ontkalken en ontvetten en laat de zeep resten oplossen.


3. Wil je de handdoeken extra zacht houden, laat je handdoeken dan niet buiten drogen maar gebruik een wasdroger. Van buiten drogen worden de handdoeken hard.


4. Berg je handdoeken lekker luchtig op. Voorkom dat ze opgepropt ergens komen te liggen. Bij voorkeur op een stapel.


5. Vouw je handdoeken op zonder het eerst te strijken. Door het strijken van je handdoeken raken de vezels beschadigd en drogen de handdoeken steeds minder goed af.


6. Probeer je handdoeken op 30 á 40 graden te wassen, hierdoor gaan ze nog langer mee.

 

 

Walra inspiratie films


Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Barbara van Schaik (zondag, 11 november 2018 19:26)

  Walra staat voor kwaliteit. Vroeger spaarde je vanzelfsprekend voor je uitzet van Walra. Ook ik! �