Walra

Walra handdoeken! Welke kleur past bij mijn gevoel?

Walra handdoeken hebben nog steeds de kwaliteit van vroeger. En ondanks dat zijn ze nu veel goedkoper dan toen. De handdoeken, gastendoeken, badlakens en hamamdoeken zijn verkrijgbaar in zes sfeervolle kleuren. Navy blauw, roze, kiezel, antraciet, blauw en wit. Welke kleur past er bij jouw gevoel? Ga je voor rustig blauw of het intense roze?  Om de buitengewone uitstraling compleet te maken hebben ze allemaal een leuk katoenen label met de qoutes; Just for you, Something special, Enjoy you moment en Love the softness.Wil je eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Lees dan onze blog over walra handdoeken.

Bij Sweet Sense krijg je nu 10% extra korting op al het Walra badtextiel

Walra handdoeken, nog steeds de kwaliteit van toen

 Kies hier onder je favoriete kleur om de collectie te bekijken

Antraciet

Walra handdoeken antraciet

Wit

Walra handdoeken wit

Blauw

Walra handdoeken blauw

Roze

Walra handdoeken roze

Kiezel grijs

Walra handdoeken kiezel grijs

Navy blauw

Walra handdoeken navy blauw

Over Walra

Walra badtextiel, heerlijk in jouw badkamer

  

Walra bestaat sinds 1873 en is sindsdien het merk voor bed- en badtextiel. Walra staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Vroeger spaarde je een hele uitzet bij elkaar. De adviseuses brachten de collectie persoonlijk bij je thuis. Een adviseuse kwam dan langs bij de ouders (vaak de moeder) van de ‘aanstaande bruid’ met de hele collectie Walra. Samen zochten zei het badtextiel en linnengoed uit. Zo speciaal was en is het Walra bed- en badtextiel.

 

Lees onze nieuwe blog over Walra

 

Download de Walra catalogus

 

Nog steeds de kwaliteit van toen

Walra badtextiel, even heerlijk nagenieten

 

Wil jij Walra handdoeken voor in je badkamer?

Met de nieuwe Walra soft cotton collectie kan je heerlijk genieten van je dagelijkse zachtheid. De extra soft touch zorgt voor een direct zacht gevoel. En zo geniet jij elke dag van een momentje voor jezelf. 

De soft cotton lijn verzekerd u van heerlijk zachte en hoge kwaliteit badtextiel. Alle producten uit de soft cotton lijn zijn van 550 g/m2 gekamd katoen. 

Om de buitengewone uitstraling compleet te maken hebben ze allemaal een leuk katoenen label met de qoutes;

Just for you, Something special, Enjoy you moment en Love the softness.

 

 

Mocht je nog een product missen in onze webshop

of nog vragen hebben?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

 

Hoe houd je je handdoeken mooi en zacht?

 

1. Je wilt natuurlijk dat je handdoeken lekker afdrogen. Om dit zo te houden is het beter om je handdoeken niet met wasverzachter te wassen. Dit maakt de handdoeken hard en stug.


2. Grootmoeders tip: Doe een beetje natuurazijn in het wasverzachterbakje. Dit zorgt voor heerlijk zachte handdoeken en het behoud van de kleuren. Azijn zorgt voor ontkalken en ontvetten en laat de zeep resten oplossen.


3. Wil je de handdoeken extra zacht houden, laat je handdoeken dan niet buiten drogen maar gebruik een wasdroger. Van buiten drogen worden de handdoeken hard.


4. Berg je handdoeken lekker luchtig op. Voorkom dat ze opgepropt ergens komen te liggen. Bij voorkeur op een stapel.


5. Vouw je handdoeken op zonder het eerst te strijken. Door het strijken van je handdoeken raken de vezels beschadigd en drogen de handdoeken steeds minder goed af.


6. Probeer je handdoeken op 30 á 40 graden te wassen, hierdoor gaan ze nog langer mee.

 

 


Bekijk de inspiratie video's van Walra