Walra handdoeken, jouw badkamer verdient het beste!

 Welke kleur past in jou badkamer?

Kies hier onder één van de zes sfeervolle kleuren!

Antraciet

Handdoeken antraciet van Walra

Wit

Handdoeken wit van Walra

Blauw

Handdoeken blauw van Walra

Roze

Handdoeken roze van Walra

Kiezel grijs

Handdoeken grijs van Walra

Navy blauw

Handdoeken donker blauw van Walra

Walra handdoeken laten jou genieten van ultieme zachtheid en kwaliteit. Het assortiment van Walra is heel divers. Van grote handdoeken tot en met gastendoeken, met de verschillende afmetingen is er keuze genoeg. De handdoeken van Walra zijn nu ook nog eens extra goedkoop bij ons. Kijk snel verder in onze webshop en laat je verassen. De handdoeken, gastendoeken, badlakens en hamamdoeken zijn verkrijgbaar in zes sfeervolle kleuren. Navy blauw, roze, kiezel, antraciet, blauw en wit. Welke kleur past er bij jouw gevoel? Ga je voor rustig blauw of het intense roze? Om de buitengewone uitstraling compleet te maken hebben ze allemaal een leuk katoenen label met de qoutes; Just for you, Something special, Enjoy you moment en Love the softness.  Wil je weten hoe je Walra handdoeken en badlakens het beste kan wassen? Lees dan onder op deze pagina de zes gouden tips.

Walra product van de week

Handdoeken van Walra zijn zacht en van goede kwaliteit.

Handdoeken

 

De Walra handdoeken zijn er in drie maten.

 

  • Baddoek  50x100cm
  • Baddoek  60x110cm
  • Badlaken 70x140cm

Welke maat je ook kiest, ze behoren allemaal toe aan de soft cotton lijn van Walra. Oftewel heel zacht en van zeer goede kwaliteit. Deze handdoeken koop je maar één keer. Tenzij je er later nog meer wilt natuurlijk.

 

Specificaties:

  • 50×100cm, 60x100cm, 70x140cm
  • 550 g/m²
  • 100% gekamde katoen

 

 

Over Walra

Walra badtextiel, heerlijk in jouw badkamer

 

Walra bestaat sinds 1873 en is sindsdien het toonaangevende merk voor al uw bed- en badtextiel. Vroeger spaarde je een hele uitzet bij elkaar en brachten de collectie persoonlijk bij je thuis. Een adviseuse kwam dan langs bij de ouders (vaak de moeder) van de ‘aanstaande bruid’ met de hele collectie Walra. Samen zochten zei het badtextiel en linnengoed uit. Zo speciaal was en is het Walra bed- en badtextiel.

 

Lees onze nieuwe blog over Walra

 

Download de Walra catalogus

 

Handdoeken met de kwaliteit van vroeger

Walra badtextiel, even heerlijk nagenieten

 

Wil jij Walra handdoeken voor in je badkamer?

Met de nieuwe Walra soft cotton collectie kan je heerlijk genieten van je dagelijkse zachtheid. De extra soft touch zorgt voor een direct zacht gevoel. En zo geniet jij elke dag van een momentje voor jezelf. 

De soft cotton lijn verzekerd u van heerlijk zachte en hoge kwaliteit badtextiel. Alle producten uit de soft cotton lijn zijn van 550 g/m2 gekamd katoen. 

Om de buitengewone uitstraling compleet te maken hebben ze allemaal een leuk katoenen label met de qoutes;

Just for you, Something special, Enjoy you moment en Love the softness.

 

 

Mocht je nog een product missen in onze webshop

of nog vragen hebben?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

 

 

 

Handdoeken wassen, hoe kan ik dat het beste doen?

 

1. Je wilt natuurlijk dat je handdoeken lekker afdrogen. Om dit zo te houden is het beter om je handdoeken niet met wasverzachter te wassen. Dit maakt de handdoeken hard en stug.


2. Grootmoeders tip: Doe een beetje natuurazijn in het wasverzachterbakje. Dit zorgt voor heerlijk zachte handdoeken en het behoud van de kleuren. Azijn zorgt voor ontkalken en ontvetten en laat de zeep resten oplossen.


3. Wil je de handdoeken extra zacht houden, laat je handdoeken dan niet buiten drogen maar gebruik een wasdroger. Van buiten drogen worden de handdoeken hard.


4. Berg je handdoeken lekker luchtig op. Voorkom dat ze opgepropt ergens komen te liggen. Bij voorkeur op een stapel.


5. Vouw je handdoeken op zonder het eerst te strijken. Door het strijken van je handdoeken raken de vezels beschadigd en drogen de handdoeken steeds minder goed af.


6. Probeer je handdoeken op 30 á 40 graden te wassen, hierdoor gaan ze nog langer mee.

 

 


Bekijk de inspiratie video's van Walra